NATUR-TUREN HÖST

NATURKOMPANIET & FORCE OF NATURE PRESENTERAR

NATUR-TUREN 2018 HÖST EDITION

NATUR-TUREN

11-12 MAJ 2019

PADDLA, VANDRA & TÄLTA

 

Hann du inte anmäla dig till höstens tur så finns det en chans att vandra med oss till våren igen.

 

Skicka ett mail till oss om ditt intresse till info@forceofnature.nu så meddelar vi er när anmälan har kommit upp.

NATUR-TUREN

22-23 SEP 2018

PADDLA, VANDRA & TÄLTA

 

Naturkompaniet Malmö och Force of Nature är på plats och lär dig om vad naturen har att erbjuda och guidar både paddling, vandring och övernattning för att du ska kunna njuta.

 

Efter succén i våras blir det även en septembervariant där du får ta dig från punkt A till B för egen kraft, på vatten, över spänger, genom barrskog, upp på vulkan, ner till öppen eld och tillreda mat från bl.a. det naturen har att erbjuda. Sov gott under stjärnorna och starta dagen med en god kopp kokkaffe och ett yogapass för vandrare. Upplev Söderåsens Nationalpark under färgskiftningen och känn rekreationen naturen har att erbjuda. Lär dig mer om naturen och uteliv, var med och skapa en trerätters middag över öppen eld, fyll på med ny energi och lär känna nya härliga vänner runt lägerelden.

 

I anmälningsavgiften ingår: Kanot med utrustning, tält, all mat för helgen, mindfulnessövning och yogapass för vandrare.

Start: Kanotcentralen i Stockamöllan

Pris: 2495:-

Övrigt: Du ska kunna vandra 1 mil om dagen och ha med egen sovsäck och liggunderlag. Begränsat antal platser

 

 

 

 

 

MER INFORMATION

På lördag förmiddag beger vi oss från Kanotcentralen i Stockamöllan. Vi tar ett stopp längs Rönneå för att äta lunch och ser vad naturens skafferi har att erbjuda för att sedan paddlar vi vidare till Djupadal. Här fortsätter vi sedan till fots på spänger genom sumpskogar och längs stigar över betesmarker och lövskogsklädda backar. Etappen bjuder på naturlig rekreation och extraordinära naturupplevelser i form av vulkanrester och Skånes största enskog. Vid den gamla vulkanen Gällabjer gör vi upp eld, lagar en gemensam trerätters middag där du får sätta dina matlagningskunskaper på prov. Vi samlas runt elden och tar del av varandras historier. Vi vaknar upp med naturen på andra sidan tältduken och har ett lättare yogapass för vandrare, för att sedan avnjuta en härlig och stärkande frukost i de fria. Följ med på ett äventyr från Stockamöllan till Söderåsens Nationalpark.

 

VAD ÄR NATUR-TUREN?

NATUR-TUREN är ett unikt äventyr som kombinerar det bästa i friluftslivet; paddling, rekreation i underbar natur, utomhus matlagning, vandring, rörelse och närvarande. Vi spenderar två dagar tillsammans ute i naturen, samtidigt som våra experter lär oss många nya saker. På plats finns en representant från Naturkompaniet Stora Nygatan i Malmö och Felicia Eckersten från Force of Nature.

 

ANMÄLAN

Anmälan sker genom att fylla i anmälningsformuläret, som du finner om du klickar på knappen ANMÄL. Din plats är sen säkrad när du har betalt. Du kommer få ett bekräftelse e-mail med nedanstående uppgifter om betalningsalternativ. Begränsat antal platser och sista anmälnings dag 2018-09-01

 

ANMÄLNINGSVILLKOR

Din anmälan till NATUR-TUREN är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte. Läs de fullständiga anmälningsvillkoren här: Anmälningsvilkor för NATUR-TUREN 2018

 

VAD FÅR JAG

- Du får vara med om en naturupplevelse utöver det vanliga guidad av experter från Naturkompaniet och Force of Nature som har mycket kunskap om natur och träd.

- Har du inte tidigare vandrat och campat själv, kommer du att få en förståelse för vad som krävs för att du ska kunna göra ett lättare, liknande äventyr själv.

- Ett yogapass för vandrare och förståelsen hur man kan använda naturen som återhämtning och hur man lätt kan använda sig utav närvaroövningar i naturen. Detta av Felicia Eckersten, certifierad mindfulnessinstruktör.

- Göra upp eld och kunskapen om att laga nyttig mat i naturen och vad naturen har att erbjuda för mat.

- Tälthyra från Naturkompaniet

- kanothyra från kanotcentralen.se

- Två luncher, en trerätters middag, en frukost.

- En överraskning

 

VAD KRÄVS AV MIG?

Natur-turen är öppet för alla, oavsett om du är nyfiken på friluftslivet eller är en van utomhusentusiast. Vi rekommenderar en viss grundfysik, men Natur-Turen innefattar inga större fysiska ansträngningar. Vandringen är ca 1mil om dagen och 3 timmar paddling.

Minimiålder är 18 år, om målsman inte är med.

 

DU BEHÖVER HA MED DIG

bl.a. egen sovsäck, liggunderlag (Naturkompaniet Stora Nygatan i Malmö hjälper dig med vad du behöver), bra vandringskor/gymnastikskor, dubbla strumpor är ett bra tips för att undvika skavsår. (byxor till yoga) och eget snacks för den hungriga.

 

TRANSPORT

Du ska ta dig till kanotcentralen i Stockamöllan själv och från Skäralid själv. Det finns busshållplats precis vid kanotcentralen och Skäralid och vi kommer anpassa tiderna utifrån busstabellen.

 

MER INFORMATION KOMMER OCKSÅ MAILAS NÄR EVENTET BÖRJAR NÄRMA SIG

Betaliningsalternativ

 

Pris inkl. moms: 2495:-

Bankgiro: 5114-9060

Swish: 123-3453677

 

Skriv förnamn och efternamn i meddelande

Betala fakturan med en QR-kod!

 

Nu kan du snabbt och enkelt betala dina anmälningsavgifter med Swish QR-koder. Du behöver bara öppna Swish-appen, klicka på QR-ikonen högst upp i högra hörnet och välja ‘Skanna kod’. När du riktar mobilkameran mot QR-koden till höger, fylls all information i automatiskt. Du behöver endast godkänna betalningen med Mobilt BankID så är fakturan betald!

FORCE OF NATURE gör inga vanliga event!

Vi gör högkvalitativa, rekreerande naturevent för dig.

Vi planterar även ett träd för varje deltagare och lämnar bara fotspår efter oss.

VI SOM GÖR DETTA MÖJLIGT

 

VD/Owner of FORCE OF NATURE

Event Manager. Landscape Engineer.

Kitesurf Instructor level 2.

Master in Landscape Architect outdoor environments for health and wellbeing. Certified Mindfulness Instructor & Yoga Instructor.

Email: info@forceofnature.nu

Tel: +46734445830

SKÅNE, SWEDEN

BG: 5114-9060

Swish:123-3453677

Copyright @ All Rights Reserved