KITESURF

Är du redo att lära dig Kitesurfa?

Vi på Force of Nature i sammarbetarbete med Boardclub har skapat en kiteskola tillsammans, Boardclub Kiteskola!

Boardclub har den grymaste utrustningen från Slingshot och erbjuder den bästa kundservisen, och det är bl.a. därför vi har valt att sammarbeta med just Boardclub.

Vi IKO certifierade kiteinstruktörer kommer ta väl hand om dig, så du känner dig trygg och säker hela vägen, för då kan du koncentrera dig på Kiten och att ha det kul.

 

Kiteskolans spots i Skåne

- Habo Ljung (Lomma), Järavallen (Saxtorp), Lundåkra (Landskrona), Råå (Helsingborg) och Jonstorp. Kartor till spotsen finns längst ner på sidan.

 

 

KITESURFING PAKET

NEUTRAL

GRUNDKURS 1 DAG

STEG 1

 

-Upptäck hur man "behärskar vinden" i en Kite

 

2 190 SEK

 

Ca 6 timmar

SOFT

GRUNDKURS 2 DAGAR

STEG 2

 

- Lär dig hantera vinden i din kite, och prova på bräda.

 

3 190 SEK

 

Ca 11 timmar

POWER

GRUNDKURS 3 DAGAR

STEG 3

 

-Lär dig köra självständigt eller lär dig det första hoppet!

 

4 190 SEK

 

Ca 15 timmar

KITE-ASSISTANS

KOM IGÅNG

300 SEK

 

Har du köpt egen utrustning och känner att du inte riktigt kommit igång efter en kitekurs, eller vill ha extra hjälp för att känna dig trygg? Då kan du hyra oss när vi är ute på plats för att få lite hjälp med bl.a. riggning, säkerhet, launch, selfrescue m.m. Vi hjälper dig och håller koll på dig, undertiden du övar på att bli självständig.

SOLO

PRIVATA TIMMAR

1 190 SEK

2 timmar

 

Du får en egen IKO-instruktör under 2 timmar, där vi lägger upp planen helt utifrån dina egna önskemål. Du har kanske gått en kurs innan men aldrig riktigt kommit igång, du kanske till och med vill lära dig ett nytt trick, eller bara fräscha upp kunskaperna och säkerheten?

1 190 SEK all utrustning ingår eller 800:- med egen utrustning

PROVA PÅ

999 SEK

2-3 timmar

Offertförfrågan för grupp och företag

 

Vill du prova på kitesurfing, och se om du får en “blodad tand” för sporten? Eller är du ett företag som vill ha en rolig och utmanade teambuildning, till svensexan/möhippan för de äventyrslystna. Perfekt att ge bort i present, presentkort fixar vi gärna till er.

 

Här få man lära sig de grunderna man behöver för att kunna styra en “trainer kite” på land och “bodydrag” i vatten, med en instruktör. Bodydrag är när man styr kiten i vindfönstret för att få upp fart, samtidigt som man själv ligger på mage och dras efter i vattnet. En rolig och fartfyld aktivitet som är mycket uppskattad.

IKO Instruktörer - Boardclub Kiteskola använder sig utav IKO-certifierade instruktörer (International Kiteboarding Organisation) för att du ska kunna lära dig säkert och utvecklas snabbt.

 

Säkerhet först - Vi rekommenderar alltid att välja en IKO instruktör när du lär dig kitesurfa. Gå aldrig ut på vattnet själv, det är förenat med livsfara att börja kitesurfa utan att ha gått en grundkurs i kitesurfing. Vi följer IKO´s säkerhets regler och sätter alltid säkerheten först.

 

Nöjd kund garanti - Din IKO instruktör kommer att utvärdera din nivå och träna dig tills du behärskar alla färdigheter i förhållande till kursens mål så därför kan kursen ibland bli lite längre än utsatt tid. Och det är bl.a. detta som skiljer oss från andra kiteskolor, vi sätter en nöjd kund först. Vi är väldigt personliga och du är alltid välkommen att fråga vad du vill både före, under och efter kursen.

 

Vindgaranti - Vi kör när det blåser lagom mycket för den aktivitet vi ska utföra, om det inte blåser tillräkligt eller för mycket kommer vi skjuta upp kursen till ett datum som passar dig.

 

Inkluderat i priset - Marknadens bästa och senaste utrustning från Slingshot, våtdräkt, hjälm och flytväst har vi till er. Ta med er badkläder, solglasögon, handduk matsäck

 

Butik - Marknadens bästa kiteutrustning hittar du i Boardclub butiken i Råå, där vi är kända för att ge en fantastisk kundservice.

 

Vi lämnar dig inte hängande - Vi erbjuder gratis medlemskap i Boardclub Kiteskola FB grupp, där du får möjligheten att hitta nya kitevänner och se vart och när kiteskolan kommer vara ute på vattnet, om ni behöver lite hjälp för att komma igång. För hjälp med riggning m.m. så finns även tjänsten Kiteassistans ovan för en billig peng.

 

För att kunna delta i kursen krävs det att du ska kunna simma och vara minst 12 år..

 

Hur du går tillväga för att boka

1. Läs mer om de olika paketen ovan och bestäm dig för vilket paket som du tror skulle passa dig. Går även att maila/fråga om du är osäker.

2. Klicka på BOKA NU och fyll i formuläret.

3. När datumet är bekräftat kommer du få en faktura på summan som ska vara inbetalad senast 2 dagar innan kursstart.

4. Bokning klar. Du har nu investerat i det roligaste som finns!

 

Presentkort: Perfekta pressenten är att få prova på kitesurfing. Skicka iväg ett mail till oss så fixar vi ett presentkort.

 

 

Kontakta ossinfo@forceofnature.nu om du har frågor, exempelvis om tidsbokning. Felicia Eckersten 0734-445830.

 

KITE CAMP EGYPTEN

Följ med på årets fetaste kite camp!

 

Jag Felicia Eckersten kommer också vara på plats och ta hand om er nybörjare. Det kommer vara en vecka full med skratt, härlig kitesurf och yoga.

 

 

Mer info kommer inom kort

Mars -2019

 

HABO LJUNG

JÄRAVALLEN

LUNDÅKRA

RÅÅ

Email: info@forceofnature.nu

Tel: +46734445830

SKÅNE, SWEDEN

BG: 5114-9060

Swish:123-3453677

Copyright @ All Rights Reserved