FÖRETAGSEVENT

- We bring people to nature -

FORCE OF NATURE

MINDFUL SURF & OUTDOOR COMPANY

FROM SKÅNE

FÖRETAG SE HIT


Force of Nature arrangerar gärna ditt företags event. Kontakta oss så fixar vi Slow Adventures som är bra team building, paus på konferensen eller upplevelsen ni inte kommer glömma på kick offen!

NATUREVENT


Kitesurfing, Mindfulness och Yoga Retreat utomlands, Skogsbad/Shinrin yoku, Vindsurfing & Stand up paddle board/SUP, Canoe, Mountain biking, Guided hike, Camp, Bush craft, Edible plants, Tree climbing, Horseback riding

OM FORCE OF NATURE

FORCE OF NATURE vill ta med människor ut i naturen, genom hälsosamma, rekreativa och roliga evenemang utomhus.


Force of Nature är ett forsknings och naturbaserat Surf och Frilufts företag som anordnar Mindfulnesskurser i naturen, events i form av vandringar, kanotturer, kitesurfing, SUP yoga samt föreläsningar, workshops och mycket mer, både till privatpersoner och företag. Vi vill förmedla att vistelse i natur är väsentlig för en god hälsa, och delar därför med oss av vår bästa kunskap om hur man utnyttjar naturen på bästa sätt för att du ska må ännu bättre. Vi planerar allt från boende till mat och aktiviteter, så att ni kan koncerntera er på det som ni är bra på.


If I can´t bring nature to people, I will bring people to nature!

NATURENESS

SKOGSBAD

Skogsbad på svenska, Forest Bathing på engelska eller Shinrin Yoku på japanska.

Här får du lära dig olika övningar under två timmars tid, för att öka din närvaro, minska din stress, få bättre kontakt med naturen, samt få en soligare sinnesstämning. Den här aktiviteten slog stort i USA förra året och har nu kommit till Sverige.


If I can´t bring nature to people, I will bring people to nature!

FORCE OF NATURE

NATUR-TUREN

PADDLA, VANDRA & TÄLTA MED NATUREN

Följ med på en tvådagars tur i ett vårvackert Skåne där du för egen kraft tar dig fram på vatten, över spänger och upp på en gammal vulkan. Naturkompaniet Malmö, Stora Nygatan och Force of Nature är på plats och lär dig om vad naturen har för ätbart att erbjuda och guidar både vandring och övernattning för att du ska kunna njuta. Tillsammans lagar vi god och stärkande vegetarisk middag över öppen eld, med ekologiska och närproducerade ingredienser från lokal restaurang. Så följ med och fyll på med ny energi och lär känna nya härliga vänner bland blommande vitsippor och Söderåsens skimrande gröna bokskogar.

Vill du va först med att få reda på våra nya events?

Skriv upp dig på nyhetsbrevet

* indicates required

Va inte rädda för att kontakta oss för

Mer information

Vi håller på att bygga upp vår hemsida, så viss information kan saknas. Så vi vill gärna att ni kontaktar oss om ni har några frågor.

info@forceofnature.nu

info@forceofnature.nu


SKÅNE, SWEDEN

Copyright @ All Rights Reserved