NATUREVENT


Alla aktiviteter som vi erbjuder inspireras av naturen och är alltid kopplade till välmående och hälsa.


Vi hoppas att genom vår passion för natur och hälsa kunna inspirera och förmedla kunskap till er genom våra aktiviteter.

Använd dig av naturen för att återhämta dig, bli lyckligare, få ett mer balanserat liv, reducera stress och för att kunna va den bästa versionen av sig själv.

Vi värnar om miljön och satsar på hållbarhet och planterar ett träd för varje deltagare.


Kontakta oss på info@forceofnature.nu om du har frågor.

ÖVERSIKT AV VÅRA TJÄNSTER

NATURENESS

Kurser, Weekends och Retreats för hälsa och välbefinnande samt personlighetsutveckling.

Natureness är ett forskningsbaserat program framtaget för att minska stress och leva ett mer balanserat liv. Här utvecklar du dig själv och får möjligheten att komma närmre dina mål. Natur, Mindfulness, Yoga, Värderingar, Mindset, Andning, Kost, Återhämtning och kunskap om stress är det vi kommer praktisera i naturen.


LÄS MER längre ner på sidan.

FÖRETAGSUTVECKLING

Företagshälsa i form av Föreläsning / Workshops, Team Building / Kick Off och Konferens aktiviteter utöver det vanliga. Ta väl hand om dina medarbetare och ge dem en upplevelse de sent kommer glömma. Alla aktiviteter erbjuder välbefinnande, kunskap och glada skratt. Vi har inga tävlingar eftersom vi tror att i naturen borde vi få lov att släppa prestanda och landa i verkligheten.LÄS MER längre ner på sidan.

EVENTS

VI har många olika aktiviteter som ni själva kan få plocka ihop till ett program eller så väljer ni det färdiga eventet (Natur-Turen) som vi redan har paketerat.

Den gemensamma nämnare för alla våra aktiviteter är hälsa och välbefinnande samt  att få ta till vara på allt naturen har att erbjuda.

Anmäl er till ett existerande datum från Event Kalendern eller boka en aktivitet till Möhippa / Svensexa eller annan gruppaktivitet.


LÄS MER längre ner på sidan.

VÅRA TJÄNSTER

NATURENESS

KURSER

Finns det något som du kämpar med, eller kanske vill du minska stressen och få ett mer balanserat liv?

Ett 8 veckor program med en träff i veckan, där vi går på djupet med bl.a. värderingar, mindset, andning. Du får kunskapen om hur naturen kan hjälpa dig och utövar hemma ett 8 veckors mindfulness program.

ÅTERHÄMTNINGS WEEKEND

Du kommer att lära dig enkla naturlättnadstekniker som hjälper till att uppnå sinnesfrid, förbättra mental och fysisk styrka, minska stress och hjälpa till att bli mer närvarande. Lyssna på fåglarna, vinden, känna solen mot din hud. Allt detta på två dagar i naturen där du verkligen får återhämta dig. Vill du boka för en hel grupp får du gärna skicka en förfrågan.

RETREATS

Yoga, surf och Mindfulness i Naturen Retreats på Söderåsen eller på tropiska destinationer. En hel vecka av underbar glädje och återhämtning för både kropp och själ. Med noga utvald plats och forskningsbaserat program för att ge dig en upplevelse och personlighetsutveckling som kommer förändra ditt liv. Nicaragua är nästa destination.

FÖRETAGSUTVECKLING

FÖRELÄSNING / WORKSHOP

En kompetensutvecklande, inspirerande men framförallt rolig och interaktiv föreläsning.

Vi hjälper er att förstå de vetenskapliga effekterna av naturens krafter på våra

kroppar, och hur denna kunskap kan bli en del av ett hälsosammare och mer närvarande liv.


LÄS MER (PDF)         LÄS MER (JPG)

TEAMBUILDING / KICK OFF

Team Building, Kick Off eller Konferens aktiviteter, utan tävling men med kreativitet och laganda lär ni känna varandra bättre i naturen. Välj en eller flera av de aktiviteter som vi har, så sätter vi ihop det till ett paket som passar er bäst, med eller utan mat och logi.

LEDARSKAPSUTVECKLING

Personlighetsutveckling, Självledarskap, Personliga värderingar, Motivation och Produktivitet är några av de workshops som vi erbjuder. Vill ni ha mer information om dessa workshops skicka gärna en förfrågan.

EVENTS

NATUR-TUREN

PADDLA, VANDRA & TÄLTA

Följ med på en tur i ett vårvackert Skåne där du för egen kraft tar dig fram på vatten, över spänger och upp på en vulkan. Vi lär dig om vad naturen har att erbjuda och guidar både vandring och övernattning för att du ska kunna njuta. Tillsammans lagar vi god och stärkande middag över öppen eld, med bl.a. ingredienser från skogens skafferi.

MINDFULNESS I NATUREN

Vi har mindfulness i alla våra aktiviteter, det får oss att vara våra bästa jag och njuta av livet. Mindfulness har visat sig vara en livräddare för dem som vill leva med mindre stress och oro, lyckligare, hälsosammare och mer meningsfullt liv.

SKOGENS SKAFFERI

Att veta de bästa vilda ätbara växterna och blommorna är värdefull kunskap idag, men om du går vilse, vet att dessa ätbara växter kan rädda ditt liv.


Kanske kombinera detta med utomhusmatlagning?


NATURGUIDNING

Landskapsingenjören och miljöpsykologen Felicia Eckersten kommer ta er på en upplevelse i Söderåsens skogar. Med en storslagen natur och skogens rekrationskraft får ni kunskap om Söderåsen, natur och hälsa.

SKOGSBAD

Skogsbad på svenska, Forest Bathing på engelska eller Shinrin Yoku på japanska.

Här får du lära dig olika aktiviteter under en timmes tid, för att öka din närvaro, minska din stress, få bättre kontakt med naturen, samt få en soligare sinnesstämning. Den här aktiviteten slog stort i USA förra året och har nu kommit till Sverige.

KITESURFING

Är du redo att lära dig Kiteboardning?


Kiteskolan kommer ta väl hand om dig så du känner dig trygg och säker hela vägen, så att du kan koncentrera dig på Kiten och att ha kul.


Kolla in de olika paketen på Boardclub Kiteskola´s hemsida.

UTOMHUS MATLAGNING

Bushcraft, eller konsten att leva med naturens resurser, är ett underbart sätt att slappna av och samtidigt komma till sina kreativa sätt. Gör er egen eld och laga er egen 3 rätters middag utomhus.


Vi kan även lära er skjuta ryttarpilbåge om ni vill välja till det.

ANDNING

Andningen har vi alltid med oss och är nyckeln till ett hälsosammare liv, lär dig andas rätt föra att ta tillbaka kontrollen över dit liv.

NATUR YOGA

Yoga arbetar för att lindra spänningar och minska stressen både i kroppen och i sinnet, och det kan göra dig mer motståndskraftig när den återkommande stressen dyker upp.

Yoga i naturen upplevs som ännu mer avspännande och grundande.

SUP

SUP / SUP YOGA / SUP MINDFULNESS

Stand Up Paddle Board en ny aktivitet som slagit stort på marknaden de senaste åren. Prova på det du med, bara paddla eller lägg till lite yoga.

Perfekt att boka för grupper som Möhippa, Svensexa, företags aktivitet.


Läs mer på Boardclubs hemsida.

TÄLTA

Känslan att sova ute är fantastisk. Det är ett äventyr i sig att krypa in i sovsäcken, höra bladens ljud utanför. Kanske hör du fågelsång ut över sjön eller ljudet av en fyrbent vän från buskarna. Bara ditt tält med tunna vävda väggar skiljer dig från resten av naturen.

PILBÅGE

Varför inte kombinera några av de andra aktiviteterna med lite ryttarpilbågsskytte. Vi lär er det ni behöver veta för att kunna sätta pilen på tavlan.