NATURENESS ÅTERHÄMTNINGS RETREAT

NATURENESS

ÅTERHÄMTNINGS RETREAT


NATURENESS

BY FORCE OF NATURE

Mindfulness i Naturen

FOTO: JOHANNES TEGNER

NATURENESS

ÅTERHÄMTNINGS RETREAT

LÖRDAG-SÖNDAG


Vill du tillbringa en helg på Natureness Camp i vacker natur i hjärtat av Skåne?

Vill du bli mindre stressad och återansluta dig själv med naturen, och kunna hantera vardagen som den bästa versionen av dig själv?


Då är Natureness Retreat de perfekta för dig! Det finns otaliga hälsoeffekter som natur, bra mat, mindfulness och yoga kan tillbringa vår kropp och knopp. Denna livs viktiga kunskap vill vi förmedla till er.


Under helgen kombinerar vi alla verktyg till ett mer balanserat liv. När du är på väg hem från skogen hoppas vi att du har fått inspiration, är avslappnad och fått verktyg för att kunna börja arbeta på egen väg mot ett mindre stressat, och mer balanserat liv!


En bonus är att den härligaste Psykologen / yogaläraren / mindfulnnesinstruktören Hanna Bellman från Boost & Balance kommer vara på plats hela helgen.


För vem: ENDAST KVINNOR VID DETTA RETREAT. För dig som bl.a. vill minska din stress, sova bättre, hantera smärta och bättre hantera ett liv i balans med en inre stabilitet. Få komma bort från vardagen och återhämta dig.


Hur: Vi kommer vara i Skånes skogar på Natureness Camp som ligger med en helt underbar utsikt över Söderåsen och gården Mysingen.


Anmälan sker till info@forceofnaure.nu

Begränsat antal platser och sista anmälnings dag

Investering: 3500 SEK

Frågor: info@forceofnature.nu

FOTO: JOHANNES TEGNER

FOTO: Juila Copenhagen Wilderness

FOTO: JOHANNES TEGNER

MER INFORMATION

Ni tar er till Röstånga med bil eller buss, så vandrar vi tillsammans över den vackra vulkanen Jällabjär för att njuta av utsikten, yogapass och lunch. Väl framme på Natureness underbara camp så avnjuter vi en tre rätters vegetarisk middag som vi lagar själva över öppen eld, med råvaror från bl.a. Mysingen och närliggande farmar. All mat kommer vara lokalproducerat och hälsosam enligt Food Parmacy´s principer. Det kommer bli en helg full av återhämtning i form av skogsbad, mindfulness, yoga och lite teori kring hur människan fungerar på stress och hur vi ska hantera den. Det kommer bli många härliga skratt och kanske till och med nya vänner, som vi kan få dela med oss av våra historier till, framför lägerelden. För att sedan somna med bara tältduken som skiljer oss från naturen. Vi vaknar upp till nybryggt kaffe och morgonyoga för stressade muskler. Vi kommer ta dig på en resa från att fundera ut dina grundvärderingar och att släppa taget om allt gammalt till att fylla på med ny energi och inspiration.


NATURENESS är till för dig som vill bl.a.:

• Minska din stress

• Öka din förmåga att hantera tidspress

• Få ett ökat lugn och en inre stabilitet

• Hitta sätt att hantera ångest och oro

• Öka din förmåga att fokusera

• Öka uppmärksamheten

• Öka din förmåga att lyssna

• Förbättra din sömn


VAD ÄR NATURENESS?

NATURENESS är ett forskningsbaserat program för att minska stress, leva hälsosammare, bli mer närvarande, få balans i livet, medvetenhet, älska sig själv mer och få mer energi så att man orkar ge till andra. NATURENESS är alltid baserat på vara med naturen och naturens positiva effekter på människan. NATURNESS kan komma i olika former, så som kurser, event, föreläsningar m.m. men har alltid naturen som bas och att människan ska vistas i den. NATURENESS innehåller: natur, mindfulness, övning att finna sina grundvärderingar, yoga, andningsövningar, Forest Bathing/Shinrin Yoku övningar. NATURENESS tekniken grundar sig på samma forskning och metoder som används inom sjukvården i rehabträdgårdar.


Grundaren av NATURNESS, Felicia Eckersten som har redan från barnsben mycket erfarenhet av natur, djur och skog. Samt att Felicia har genom hennes högskoleutbildningar på Alnarp till både Landskapsingenjör och Miljöpsykolog, Outdoor Environments for Health and Well-Being och Mindfulnessinstruktör, tagit ut de mest livsviktiga parametrarna för att kunna leva ett mer balanserat liv i dagens samhälle.

Det var genom utbildningar och den senaste forskningen inom naturebased interventions som resulterade till uppkomsten av NATURENESS.ANMÄLAN

Anmälan sker genom att fylla i anmälningsformuläret som du finner om du klickar på knappen BOKA NU. Din plats är sen säkrad när du har betalt fakturan som skickas. Du kommer få en bekräftelsa via e-mail med kvitto.


ANMÄLNINGSVILLKOR

Din anmälan till NATURENESS är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte. Läs de fullständiga anmälningsvillkoren här: Anmälningsvilkor för NATURENESS


VAD FÅR JAG

- Du får vara med om en naturupplevelse utöver det vanliga guidad av experten Felicia Eckersten från Force of Nature som har mycket kunskap om natur och mindfulness.

- Verktyg till att kunna hantera vardagen och livet mer balanserat.

- Yogapass för stressade och förståelsen hur man kan använda naturen som återhämtning och hur man lätt kan använda sig utav  närvaroövningar i naturen.

- Mindfulnessövningar

- Skogsbad

- Supergoda och hälsosamma luncher, en frukost och en tre rätters middag allt under öppen eld.

- Övernattning i tältDetta av Felicia Eckersten,  certifierad mindfulnessinstruktör.


VAD KRÄVS AV MIG?

Alla är välkomna till NATURNESS. Detta retreat kommer att hållas på svenska, men mejla gärna ditt intresse om du vill ha den på engelska, så sätter vi ihop en grupp.


DU BEHÖVER HA MED DIG

Varma, tåliga kläder som man lätt kan röra sig i, skor för utomhus aktiviteter, sittunderlag, liggunderlag, en kopp och kåsa, tallrik, sovsäck m.m. skickas i mail.


TRANSPORT

Lättast är att köra bil dit, men det finns bra och miljövänliga kommunikationer via buss.


MER INFORMATION KOMMER OCKSÅ MAILAS NÄR RETREATET BÖRJAR NÄRMA SIG

FOTO: Visit Mittskåne och fotograf: Anna Larsson

FORCE OF NATURE gör inga vanliga aktiviteter!

Vi gör högkvalitativa, rekreerande naturaktiviteter för dig.

Vi planterar även ett träd för varje deltagare och lämnar bara fotspår efter oss.

JAG SOM GÖR DETTA MÖJLIGT

FELICIA ECKERSTEN


VD/Owner of FORCE OF NATURE

Event Manager. Landscape Engineer.

Kitesurf Instructor level 2.

Master in Landscape Architect outdoor environments for health and wellbeing. Certified Mindfulness Instructor & Yoga Instructor.

Email: info@forceofnature.nu

Tel: +46734445830

SKÅNE, SWEDEN

BG: 5114-9060

Swish:123-3453677

Copyright @ All Rights Reserved